Olika paket & priser

Vi har många olika paket & erbjudanden för att bäst passa våra klienter

Ridterapi 45 min
550kr

.Hästen Maris är en 10-årig islandshäst och har N-H tränats (Natural Horsemanship). Hans lugna trygga psyke passar perfekt i samspel med våra klienter, och med hästens rörelse stimuleras synapserna i hjärnan som bidrar till ökad inlärning. Motoriken ökar, samspel mellan djur och människa gör att du tränar din psykosociala kompetens och bidrar till lusten att lära sig mer

IMG_4947
Ridlekis 45 min
350kr

Privat ridlekis inkl. hästkunskap före eller efter lektion. Passar dig som är nybörjare, vill prova på hästlivet och lära dig mer om hästar! Lektionen är privat, och du har därför möjligheten att anpassa din lektion efter dina önskemål. Tillsammans med den trygga 10-åriga islandshästen Maris går vi igenom allt från hästvård, ridövningar och spännande häst-fakta!

IMG_4433
Besök av vårdponnyn calle

Få besök av vårdponnyn calle! Klappa gosa och lär känna hästen calle boka ett besök på LSS / vård / äldreboende med Calle. Calle kan åka hiss och gå i mindre trappor. och är van att vara innomhus.
det går även att boka utebesök med både Maris och Calle
Kontakta oss för mer info om upplägg och offert. Pris inkl. Transportkostnad inom Stockholmsområdet.

Mediyoga
kontakta anneli@velfare.se

Medicinsk yoga som kan utföras av alla. mjuka rörelser, avslappning meditation i harmoni med din kropp.

helena lindholm

Helena har studerat steg 1, 2 och 3 på novalis ridterapi, järna.            

helena är även utbildad barnskötare och  och har en stor erfarenhet av att jobba med personer med funktionsvariation, framförallt barn och unga med neuropsykiatriska diagnoser.

anneli lindberg

anneli har varit legitemerad sjuksköterska i över 30 år, och har mycket personlig erfarenhet av npf diagnoser då hon har en dotter medfunktionsvariation.

Tidigare har anneli drivit en egen yogastudio i över 8 år i upplands väsby. Nu mer gästar anneli som yogainstruktör hos olika studios och lokaler runtom i landet men även i resten av världen. 

Maris § Calle

 Maris är en islandshäst på 10 år. Han har ett otroligt lugnt och tryggt psyke vilket gör att han passar perfekt som terapihäst.                           Han är bas, nh och bågskyttetränad.

Calle är av rasen Amerikansk miniatyrhäst och bara 76 cm hög. han är 6 år gammal. Rödhårig fux som han är har han egen vilja och är full av bus, men väldigt social, trevlig och lugn i de stunder han behöver. Calle älskar att bli ompysslad av både små och stora.                         Calle är van att vara inomhus och åka hiss